festlokal i sölvesborg - bäckaskog slott

Festlokal i Sölvesborg – Bäckaskog Slott

 

festlokal i sölvesborg bäckaskog slott

 

Festlokal & Festvåning i Sölvesborg – Bäckaskog Slott

Ska ni fira bröllop, barndop, födelsedag eller annan högtidsdag och söker festlokal i Sölvesborg,  har vi ett högklassigt alternativ att presentera. Nämligen Bäckaskog Slott. Detta vackra slott härstammar så långt tillbaka i tiden som från 1200- talet. Här erbjuds enastående festlokaler som till exempel den kungliga matsalen, slottsrestaurangen eller den rymliga vackra logen med takbjälkar. Dessutom finns hotellrum i olika prisklasser, ett förstklassigt kök, samt det gamla klosterrummet som är perfekt för vigsel. Slottets kockar jobbar med att förädla de skånska mattraditionerna och fokuserar på att i möjligaste mån köpa råvaror från lokala producenter. Hotellrummen finns fördelade i slottsbyggnaden, och i olika annex runt om i slottsparken. Totalt finns det 60 rum varav 5 är sviter. Bäckaskog Slott är beläget 15 km från Kristianstad på näset mellan Ivö sjön och Oppmanna sjön. Närmaste flygplats är Kristianstad Airport som ligger ca 30 min bort. Behöver du anordna aktiviteter till festen, finns det en mängd olika varianter att välja på. Några populära aktiviteter är att bada i bubbelbad tunnor med utsikt över sjön, vinprovningar, historiska guidningar samt spökvandringar. Bäckaskog Slott har dessutom varit värdar för SVT programmet ”Stjärnorna på Slottet”.  För kontakt och bokning klicka på Bäckaskog Slott.

 

 

 

 

 

festlokal i sölvesborg - ivögården

Hyra festlokal i Sölvesborg – Ivögården

Festlokal i Sölvesborg - Ivögården

 

Festlokal i Sölvesborg – Ivögården

Om du söker festlokal i Sölvesborg kanske Ivögården kan vara något för dig? Här kan du anordna bröllop, födelsedagar, fester, konferenser, eller annan festlig tillställning. Ivögården har en stor festsal som rymmer upp till 120 personer. Dessutom finns 46 stycken sovplatser ifall ni önskar övernattning. Den här anrika gården har anor från dansk medeltid och är belägen på vackra ön Ivö som är Skånes största ö. Transport till ön sker med gratis linfärja. På Ivögården finns en erfaren köksmästare som bjuder på god mat med hög kvalitet av ekologiska råvaror från lokala producenter. Här komponeras menyn efter gästernas önskemål och restaurangen erbjuder fullständiga rättigheter. Vackra Ivö kyrka ligger granne med gården ifall du planerar bröllop och önskar ha vigsel i en kyrka. På gården finns även en mängd olika aktiviteter man kan göra, som kanot paddling, bad i vedeldade badtunnor och ostprovning. Mer om denna festlokal i Sölvesborg hittar du på Ivögårdens hemsida.

 

 

festlokal i ronneby - ronneby brunn

Hyra festlokal i Ronneby – Ronneby Brunn

 

festlokal i ronneby - ronneby brunn

 

Festlokal i Ronneby – Ronneby Brunn

Söker du en festlokal i Ronneby, är Hotell anläggningen Ronneby Brunn ett exemplariskt alternativ. Hotellet är ett konferenshotell som erbjuder 22 olika lokaler i varierande storlekar. Här finns även en kongresshall med en scen som finns tillgänglig för större arrangemang såsom utställningar och föreläsningar. Flera stora events har arrangerats här under åren som t ex Blekinge idrottsgala, jubileumsfester och konserter. Restaurangen erbjuder färdiga menyer men kan även komponera en härlig meny för just ditt evenemang och dina gäster. Om du behöver hjälp med dekor, ljud, ljus och nöje, har hotellet samarbetspartners som kan hjälpa till, allt anpassat efter din budget. Planerar du att övernatta erbjuder hotellet hela 264 rum i olika utföranden. Här finns allt ifrån dubbelrum, familjerum till etagesviter. Utöver hotellet finns här även ett stort badland som erbjuder massor av aktiviteter. Sommarterrassen erbjuder underhållning för både stora och små. Kanske din festlokal i Ronneby ska bokas hos Ronneby Brunn?

 

 

lokal i olofström hotel fritzatorpet

Festlokal i Olofström – Hotel Fritzatorpet

hyra festlokal i olofström hotel fritzatorpet

Festlokal i Olofström – Om Hotel Fritzatorpet

Om ni är på jakt efter en festlokal i Olofström kan vi erbjuda Hotel Fritzatorpet som är ett fint hotell beläget ca 2 minuters bilfärd från Olofströms centrum i direkt anslutning till Blekinges Naturreservat.  Från det här hotellet kan ni njuta av den härliga utsikten från sjön Halen. Oavsett om ni vill fira dop, bröllop, konfirmation, släkt eller klassträff hjälper personalen på Hotel Fritzatorpet till. Här erbjuder hotellet en vacker festlokal med plats för många personer. Ett antal meny förslag finns att välja på för tillställningen, men personalen kan även skräddarsy menyn efter ert önskemål om ni hellre vill det. Här hittar du helt enkelt en perfekt festlokal i Olofström, Hotel Fritzatorpet.

 

hyra festlokal i karlshamn best western

Festlokal i Karlshamn – Best Western Hotell

 

hyra festlokal i karlshamn best western

 

Hyra festlokal i Karlshamn – Om Best Western

Planerar du en tillställning och behöver en festlokal i Karlshamn? Best Western Hotell Karlshamn erbjuder trivsamma lokaler mitt i centrala Karlshamn med närhet till skärgården. Hotellet är nyrenoverat och rymmer hela 100 rum med 4 olika rumstyper i en avslappnad miljö. Att arrangera bröllop är ett av hotellets specialiteter. Hotellet ägs av en familj som kommer från Karlshamn och här erbjuder man personlig service och en familjär känsla. Personalen strävar efter att du som gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. Behöver du hjälp med catering, dekoration eller helhetskoncept till din fest, hjälper personalen mer än gärna till. Hotellet är beläget på Jannebergsvägen 2, vid avfarten av E22, nära centrum, centralen och Ronneby Airport.  Klicka på länken Best Western Hotell Karlshamn för mer information.

 

hyra festlokal karlshamn Eriksberg

Festlokal i Trensum | Eriksberg Vilt & Natur

 

hyra festlokal Karlshamn Eriksberg

 

hyra festlokal Trensum Blekinge

 

Hyra festlokal i Trensum

Letar du efter en festlokal i Trensum eller i området Karlshamn för ett högtidligt tillfälle som exempelvis bröllop? Då är Eriksberg Vilt & Natur det perfekta stället för dig. Här erbjuder man vackra lokaler i en gårdsmiljö med byggnader från fem århundraden omgivet av en fantastisk vacker natur. Eriksberg är ett naturområde i Karlshamns kommun som består av ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark. Här finns det totalt ca 1500 djur.  På den här gården erbjuds det tre restauranger, hotell och konferens, event turism, skog, naturvård och jakt. Det finns totalt 29 hotellrum fördelade på flera olika villor, samt ett antal olika fest och konferenslokaler med unika miljöer såsom vinkällare och ladan som rymmer upp till 350 personer. Hos Eriksberg kan du få en upplevelse utöver det vanliga. Läs mer om Eriksberg Vilt & Natur.

 

 

 

 


Festlokal & Festvåning Södra Hoka, Asarum

stiftsgården södra hoka via hyra festlokal.nu

Stiftsgården Södra Hoka

stiftsgården södra hoka via nyrafestlokal.nu

Om att hyra festlokal hos Södra Hoka

Hos Södra Hoka har du möjlighet att hyra en vacker festlokal i 1800-tals miljö med en personlig service anpassat efter dina önskemål. Beläget ca 10 minuters bilväg från Karlshamn, finner du Södra Hoka i vackra omgivningar med naturreservat, fiskesjöar, paddling och vandrings leder tillgängligt runt husknuten. Här kan du hyra en festlokal för både små eller stora sällskap. Planerar du bröllop, student eller annan högtidsfest? På hotellet erbjuds catering med en vällagad husmanskost som känns igen från mormors kök samt en gästvänlighet och öppenhet där många av gästerna återvänt gång efter gång. Har du särskilda önskemål vad gäller menyn hjälper köket gärna till att sätta ihop en meny för just ditt sällskap. Hotellet har flera olika boendealternativ i olika utföranden. Vissa av rummen är forna lador som renoverats till gästrum med fullt utrustade badrum. Behöver du abonnera hela gården är det också möjligt.  Kontakta Södra Hoka för mer information. Hotellet har även ett systerhotell, Stiftsgården Åkersberg som är beläget i Höör.

 

 

Festlokal af chapman i Karlskrona

Festlokal i Karlskrona – Scoutlokalen på Dragsö

 

festlokal i karlskrona scoutlokalen på dragsö

Hyra festlokal i Karlskrona – om Scoutlokalen på Dragsö

Om du är på jakt efter en festlokal i Karlskrona har du möjlighet att hyra Scoutkåren af Chapman som är vackert belägen på härliga Dragsö, endast ett stenkast från havet. Denna lokal kan du hyra ett dygn eller en hel helg om du så vill. Festlokalen är lämplig till allt ifrån skolavslutningar, kalas, fester, bröllop, studentfester jubileum eller konferenser. Lokalen kan även hyras ut till föreningar och verksamheter. Här får du tillgång till bord, stolar, glas och porslin för 60 personer. I den stora salen kan en stor grupp vistas med uppdukade bord och stolar. I köket finns en industri diskmaskin, spis, microugn, kaffe och vattenkokare, 2 kylskåp och en frys. Här får du även tillgång till ett extra rum med soffor, en hall för kläder som är låsbar, samt 2 toaletter. Behöver du hjälp med städning, går det även att ordna. Om du är intresserad av denna festlokal i Karlskrona kan du kontakta scoutkåren för mer info här.

En billig lokal i Blekinge län eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Blekinge län här!