festlokal i sölvesborg - bäckaskog slott

Festlokal i Sölvesborg – Bäckaskog Slott

 

festlokal i sölvesborg bäckaskog slott

 

Festlokal & Festvåning i Sölvesborg – Bäckaskog Slott

Ska ni fira bröllop, barndop, födelsedag eller annan högtidsdag och söker festlokal i Sölvesborg,  har vi ett högklassigt alternativ att presentera. Nämligen Bäckaskog Slott. Detta vackra slott härstammar så långt tillbaka i tiden som från 1200- talet. Här erbjuds enastående festlokaler som till exempel den kungliga matsalen, slottsrestaurangen eller den rymliga vackra logen med takbjälkar. Dessutom finns hotellrum i olika prisklasser, ett förstklassigt kök, samt det gamla klosterrummet som är perfekt för vigsel. Slottets kockar jobbar med att förädla de skånska mattraditionerna och fokuserar på att i möjligaste mån köpa råvaror från lokala producenter. Hotellrummen finns fördelade i slottsbyggnaden, och i olika annex runt om i slottsparken. Totalt finns det 60 rum varav 5 är sviter. Bäckaskog Slott är beläget 15 km från Kristianstad på näset mellan Ivö sjön och Oppmanna sjön. Närmaste flygplats är Kristianstad Airport som ligger ca 30 min bort. Behöver du anordna aktiviteter till festen, finns det en mängd olika varianter att välja på. Några populära aktiviteter är att bada i bubbelbad tunnor med utsikt över sjön, vinprovningar, historiska guidningar samt spökvandringar. Bäckaskog Slott har dessutom varit värdar för SVT programmet ”Stjärnorna på Slottet”.  För kontakt och bokning klicka på Bäckaskog Slott.

 

 

 

 

 

festlokal i sölvesborg - ivögården

Hyra festlokal i Sölvesborg – Ivögården

Festlokal i Sölvesborg - Ivögården

 

Festlokal i Sölvesborg – Ivögården

Om du söker festlokal i Sölvesborg kanske Ivögården kan vara något för dig? Här kan du anordna bröllop, födelsedagar, fester, konferenser, eller annan festlig tillställning. Ivögården har en stor festsal som rymmer upp till 120 personer. Dessutom finns 46 stycken sovplatser ifall ni önskar övernattning. Den här anrika gården har anor från dansk medeltid och är belägen på vackra ön Ivö som är Skånes största ö. Transport till ön sker med gratis linfärja. På Ivögården finns en erfaren köksmästare som bjuder på god mat med hög kvalitet av ekologiska råvaror från lokala producenter. Här komponeras menyn efter gästernas önskemål och restaurangen erbjuder fullständiga rättigheter. Vackra Ivö kyrka ligger granne med gården ifall du planerar bröllop och önskar ha vigsel i en kyrka. På gården finns även en mängd olika aktiviteter man kan göra, som kanot paddling, bad i vedeldade badtunnor och ostprovning. Mer om denna festlokal i Sölvesborg hittar du på Ivögårdens hemsida.

 

 

En billig lokal i Sölvesborg eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Sölvesborg här!