festlokal i falun vikingagårdens vandrarhem

Festlokal i Falun – Vikagårdens vandrarhem

festlokal i falun vikagårdens vandrarhem

Festlokal i Falun – Vikagårdens vandrarhem

Planerar du en fest och söker en festlokal i Falun kanske Vikagårdens vandrarhem kan vara något för dig? Det här vandrarhemmet är beläget ca 15 km söder om Falun, omgivet av vacker natur vid sjön Ruun. Gården ligger ca 80 meter från sandstranden. Om du önskar övernattning finns här plats för upp till 52 personer. Sängplatserna är fördelade på 15 rum enligt följande;

  • 3st 6-bäddsrum
  • 5st 4-bäddsrum
  • 7st 2-bäddsrum

Dusch och toalett finns i korridoren och det går bra att hyra sängkläder.

Vill du beställa catering till festen går det bra att boka detta för sällskap över 10 personer. Om du hellre vill arrangera maten själv finns tillgång till storkök med självhushåll. Oavsett om du planerar en mindre fest eller en större tillställning kan denna festlokal i Falun vara ett bra prisvärt alternativ. Gå in på Vikagårdens hemsida för mer information om priser och bokning.

En billig lokal i Falun eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Falun här!