Hyra festlokal i Orsa vandrarhemmet Fredshammar

Festlokal i Orsa

 

hyra festlokal i orsa fredshammar

Festlokal i Orsa – Vandrarhemmet Fredshammar

Om ni vill fira en fest som bröllop, födelsedagsfest, dop, konfirmation eller någon annan tillställning och söker en lämplig festlokal i Orsa trakten, kan Vandrarhemmet Fredshammar vara ett alternativ. Här får ni ett personligt bemötande till bra priser. Vandrarhemmet drivs av nyblivna pensionärer som med passion och personlig service kan erbjuda det lilla extra. Hos Fredshammar kan ni välja mellan 2 olika festlokaler;

  • Salongen i Fredshammars herrgård är en vacker festlokal i herrgårdsmiljö och behöver du laga mat till dina gäster finns ett restaurangkök i rummet intill. Det finns även en stor terrass som är perfekt lämpad till välkomstdrinken för era gäster.
  • Ladugårdslogen är perfekt om ni planerar en större tillställning som t ex bröllop. Den här festlokalen rymmer upp till 250 personer och här finns även en scen ifall ni planerar att ha uppträdanden. I denna festlokal finns ett extra rum med kylskåp, utrymme att koka kaffe och för att diska.

Önskar ni övernattning har ni flera olika boenden att välja på;

  • Långkatesen – är en större byggnad som har sovplatser för ca 50 gäster. Det här charmiga huset har vackra rum med gamla golvtiljor, timrade väggar och gamla eldstäder som ger atmosfär.
  • Lyckan – är ett vackert rött hus som har utsikt över Oreälven. På nedre botten finns 2 rum med 2 bäddar i varje rum samt en egen toalett.  På övre plan finns 4 sovrum med 5 bäddar i varje rum och toalett i den gemensamma hallen.
  • Lillstugan – är ett mindre hus som ligger lite avsides och som har en vacker utsikt över ängar och skog. Det här huset rymmer 2 personer i ett rum och 4 personer i rummet intill. Varje rum har eget självhushåll och egen toalett.

Om ni vill veta mer om denna festlokal i Orsa, besök Vandrarhemmet Fredshammars hemsida.

 

 

 

 

 

En billig lokal i Orsa eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Orsa här!