hyra festlokal i sälen

Festlokal i Sälen

 

Festlokal i Sälen – Restaurang Appetito

Om du söker en festlokal i Sälen kanske Restaurang Appetito kan vara ett alternativ? Denna läckra italienare i fjällmiljö, ligger mitt i Sälenfjällen, endast några hundra meter från Sälens fjällkyrka. Restaurangens festlokal rymmer upp till 70 sittande gäster. Med tanke på närheten till fjällkyrkan är den här restaurangen ett perfekt alternativ för bröllopsfesten eller varför inte konfirmationsfesten? Lokalen andas lite dalastil, men presenterar även influenser från Italien.

Hos Appetito blir ni bemötta av en familjär och varm stämning och här hittar ni de traditionella italienska måltiderna som Antipasti, Primi-Piatti, Secondi piatti, Formaggi, samt Dolci. Här finns även en generös vinlista att välja på. Personalen hjälper dig gärna att komponera ihop en lämplig meny till din fest.

Läs mer om Appetito här.

 

 

 

En billig lokal i Sälen eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Sälen här!