festlokal i söderbärke

Festlokal i Söderbärke

festlokal i söderbärke

 

Festlokal i Söderbärke – Bergmansgård Tolvsbo

För er som ska fira en högtid och letar festlokal i Söderbärke, finner ni charmiga Bergmansgård Tolvsbo till ert förfogande. Hotellet drivs av ett par från Holland, Roswitha Roijn och Fridus Vis. Här får ni en personlig och familjär service med möjlighet till många olika aktiviteter under er vistelse. Tolvsbo ligger vackert precis vid en stor sjö och har en egen brygga där man kan bada och paddla kanot.

Festlokalen är belägen i en gammal ladugård och har plats för upp till 100 gäster. Hotellet rymmer 50 hotellgäster. I närheten finns 2 kyrkor, Söderbärke kyrka, och träkyrkan Malingsbo, St Annas Kapell.

Till festen kan hotellet anordna följande;

  • Välkomstdrink
  • Två rättersmiddag 550-650kr/person
  • Tre rättersmiddag 650-750kr/person
  • Buffé 450-550kr/person
  • Dryck. Hotellet har fullständiga rättigheter.

Behöver ni övernattning har Tolvsbo 22 individuellt och persoligt inredda hotellrum med dusch och toalett. Hotellet erbjuder även, bastu, utomhus jacuzzi och massage om så önskas.

Läs mer om Tolvsbo här.

 

 

 

En billig lokal i Söderbärke eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Söderbärke här!