festlokal i söderala - mo bygdegård

Festlokal i Söderala

Festlokal i Söderala – Mo Bygdegård

Är du ute efter en festlokal i Söderala, har du möjlighet att hyra Mo Bygdegård. Den här bygdegården har en festlokal med plats för många gäster. Dessutom finns här en liten scen ifall du önskar arrangera någon form av uppträdande. Mo Bygdegård är belägen mitt i naturen utefter väg 50 mellan Söderhamn och Bollnäs. Byggnaden är en klassisk svensk byggnad av Dalakaraktär. Här finns även en generös uppfart med plats för många fordon.

För kontaktinformation om Mo Bygdegård, besök hemsidan här.

festlokal i ovanåker - furudals bruk

Festlokal i Ovanåker

Festlokal i Ovanåker – Furudals bruk

Om du är ute efter en festlokal i Ovanåker är Furudals Bruk ett utmärkt alternativ. Furudals Bruk har en vacker festlokal med plats för upp till 100 personer. Denna festlokal består av en vacker sal med högt i tak och detaljer som trätiljor i taket. Här finns olika boendealternativ ifall du behöver boka övernattning. Du kan bo i allt från herrgårdsrum och vandrarhem till lägenheter med självhushåll. Furudals Bruk är en 300 år gammal järnbruksby som är belägen med vackra naturomgivningar och som breder ut sig på båda sidor om Ore älv. Om du planerar att fira ett bröllop finns Ore kyrka ca 10 minuters bilväg från gården. Kyrkan ligger jättevackert precis vid Oresjöns strand. Många av arrangemangen när det gäller boende kan du arrangera själv. Maten hjälper gärna Wiggens Catering till med. Denna festlokal i Älvdalen är ett bra alternativ för dig som vill ha en lyckad tillställning i en vacker omgivning.

Läs mer på Furudals Bruks hemsida.

festlokal i nordanstig

Festlokal i Nordanstig

Festlokal i Nordanstig – Berggårdens Gästgiveri

För dig som är på jakt efter en festlokal i Nordanstig, kan du hyra Berggårdens Gästgiveri.

Det här charmiga vandrarhemmet ligger beläget i vackra omgivningar mitt i naturen, mellan Sundsvall & Hudiksvall.

Berggårdens ägare, driver även Mellanfjärdens Pensionat och Gnarpsbadens Golfrestaurang, Öjestrands och Sundsvalls Golfrestauranger i Njurunda.

Här finns möjlighet att hyra vandrarhemmets matsal som har plats för upp till 80 sittande platser. Köket erbjuder menyförslag för alla typer av tillställningar. Om du planerar ett företagsevent eller konferens, kan Berggården även hjälpa dig att arrangera detta. Vandrarhemmet erbjuder humana priser både vad gäller meny och övernattning.

Kontakta Berggårdens Gästgiveri för bokning och information.

 

 

 

 

festlokal på Järvsö - hotell järvsöbaden

Festlokal på Järvsö

festlokal på järvsö - hotell järvsöbaden

Festlokal på Järvsö – Hotell Järvsöbaden

Om du är på jakt efter en festlokal på Järvsö, kan vi rekommendera Hotell Järvsöbaden som ligger relativt nära Järvsö. Detta trevliga hotell har 44 sovrum, konferenslokaler, restaurang och salonger och här kan du få hjälp att anordna din fest vare sig det gäller en mindre eller större tillställning.

Hotell Järvsöbaden är privatägt och har funnits i fyra generationer. Här möts du av en familjär och varm atmosfär och hotellet är beläget mitt i Järvsös storslagna natur.

För dig som ska fira ett bröllop kan hotellet hjälpa till med alla bestyr inför din stora dag som till exempel kontakt med kyrkan, transport, frisör, blommor etc.

Restaurangen är charmigt inredd i gammaldags stil och erbjuder traditionell vällagad mat, med tonvikt på svensk husmanskost. Här finns även en generös vinlista och restaurangen erbjuder humana priser.

Kontakta Hotell Järvsöbaden för mer information.

festlokal i järbo

Festlokal i Järbo

Festlokal i Järbo – Äventyrsservice

För dig som som söker en annorlunda tillställning och är på jakt efter en festlokal i Järbo, kan Äventyrsservice vara ett roligt alternativ.

Här kan du fira din fest i mysiga tältkåtor ute i vildmarken. Företaget har sin bas i Högbo Bruk, men erbjuder även mobila event och aktivitetslösningar ifall man önskar arrangera sitt evenemang på annan ort.

Äventyrsservice kan även hjälpa till att arrangera bröllopsfester ifall man vill ha något annat än den traditionella bröllopsfesten. Här kan företaget ordna aktiviteter som häst och vagn från kyrkan, middag, underhållning samt övernattning.

Hos Äventyrsservice kan du även hyra event utrustning som mobila vedeldade badtunnor, samt möbler, ljus och ljud.

Önskar du arrangera några roliga aktiviteter i samband med din fest, har Äventyrsservice en rad aktiviteter att välja på.

Några exempel är;

 • Häst och vagn
 • Paddling
 • Spark
 • Cykel
 • Traktor & vagnar
 • Vildmarkstaxi

För kontaktförfrågan och priser kontakta Äventyrsservice.

festlokal i nordanstig

Festlokal i Ilsbo

Festlokal i Ilsbo – Berggårdens Gästgiveri

För dig som är på jakt efter en festlokal i Ilsbo, kan Berggårdens Gästgiveri vara ett alternativ.

Berggårdens Gästgiveri är ett trevligt vandrarhem som ligger beläget i vackra omgivningar mitt i naturen, mellan Sundsvall & Hudiksvall.

Paret som äger hotellet, driver även Mellanfjärdens Pensionat och Gnarpsbadens Golfrestaurang, Öjestrands och Sundsvalls Golfrestauranger i Njurunda.

Här har du möjlighet att hyra vandrarhemmets matsal som har plats för upp till 80 sittande platser. Köket kan erbjuda menyförslag för olika typer av tillställningar. Om du är ute efter att arrangera ett företagsevent eller konferens, går det också att ordna. Vandrarhemmet erbjuder humana priser både vad gäller meny och övernattning.

Läs mer om Berggårdens Gästgiveri här.

 

festlokal i Sörforsa - Radjos restaurang

Festlokal i Iggesund

Festlokal i Iggesund – Radjos

För dig som söker en festlokal i Iggesund kan vi föreslå restaurang Radjos. Denna restaurang har en festlokal med plats för 40-100 personer. Lokalen har en fin utsikt över Lillfjärden och är en perfekt lokal för många olika tillställningar. På Radios kan du få hjälp att arrangera både festen och maten. Företaget har catering och fullständiga rättigheter. Menyn kan anpassas efter din önskemål och behov.

Restaurangen som har funnits sedan september 2003, är belägen i Åhléns restaurangernas gamla lokaler mitt i centrala Hudiksvall.

För mer information om bokning och priser besök Radios hemsida.

 

 

festlokal i nordanstig

Festlokal i Bergsjö

Festlokal i Bergsjö – Berggårdens Gästgiveri

Om du planerar en fest och söker en festlokal i Bergsjö kan du hyra Berggårdens Gästgiveri.

Det här trevliga vandrarhemmet ligger beläget i vackra omgivningar mitt i naturen, mellan Sundsvall & Hudiksvall.

Familjen som äger hotellet, driver även Mellanfjärdens Pensionat och Gnarpsbadens Golfrestaurang, Öjestrands och Sundsvalls Golfrestauranger i Njurunda.

Här kan du hyra vandrarhemmets matsal som har plats för upp till 80 sittande platser. Köket erbjuder menyförslag för olika typer av tillställningar. Söker du lokal till ditt företagsevent eller konferens, går det också att ordna. Vandrarhemmet erbjuder humana priser både vad gäller meny och övernattning.

Läs mer om Berggårdens Gästgiveri här.

 

 

Axmarbrygga Havskrog

Axmarbrygga Havskrog

Axmarbrygga Havskrog festlokal

Axmarbrygga Havskrog

För dig som vill fira din firmafest, bröllopsmiddag, födelsedag, kickoff eller annan tillställning är Axmarbrygga Havskrog ett bra alternativ. Här finner du flera festlokaler både för mindre och större sällskap. Den prisbelönta havskrogen är belägen mitt i den vackra skärgården mellan Gästrikland och Hälsingland. Den vackra slaggstensbyggnaden är ett gammalt bruk med anor från 1600-talet. Här kan du fira din fest i en inglasad veranda med utsikt över skärgården, eller inne i restaurangen i 1800-talsmiljö med öppen spis och slaggstensväggar. På sommaren kan du även boka festen på den icke-inglasade verandan. Totalt har restaurangen följande festlokaler att erbjuda;

 • Lilla rummet med plats för 34 gäster
 • Mellanrummet som rymmer upp till 74 gäster
 • Stora rummet med plats för upp till 108 matgäster.
 • Loftet/övervåningen för 44 gäster
 • Loungeutrymmet som rymmer upp till 60 gäster
 • Bryggan med plats för 50 gäster.

Mer information om bokning och priser finner du på Axmarbrygga Havskrogs hemsida. 

 

 

 

festlokal i söderala - mo bygdegård

Festlokal i Söderhamn

festlokal i söderhamn

Festlokal i Söderhamn – Mo Bygdegård

För dig som letar festlokal i Söderhamn, har du möjlighet att hyra Mo Bygdegård. Denna bygdegård har en festlokal som rymmer många gäster. Dessutom finns en liten scen ifall man önskar arrangera uppträdanden. Mo Bygdegård ligger beläget mitt i naturen efter väg 50 mellan Söderhamn/Bollnäs. Byggnaden är en klassisk svensk byggnad av Dalakaraktär. Marken framför huset har en generös uppfart med plats för många fordon.

Vill du veta mer om lokalen kontakta Mo Bygdegård här.

 

 

 

 

 

En billig lokal i Gävleborgs län eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Gävleborgs län här!