festlokal i kilafors

Kilafors Herrgård

Festlokal i Bollnäs – Kilafors Herrgård

Planerar du en högtidsdag med nära och kära, kan Kilafors Herrgård vara en plats att ha i åtanke. Denna herrgård är belägen i Hälsingland och är idylliskt placerad intill Bergvikens strand. Miljön är perfekt för dig som ska fira bröllop, eller annan stor högtid. Här finns även möjlighet att anordna konferenser för ditt företag.

Kilafors Herrgård har anor från 1700-talet och har figurerat i många svenska filmer, bland annat med sin berömda ”filmtrappa”.

Om du planerar en bröllopsfest finns här flera festlokaler att välja på. Du kan välja att fira festen i den stora herrgårdssalen, i den historiska källaren med välvda tak, eller verandan som har en hänförande utsikt över parken och sjön. Här finns plats för både mindre och större sällskap.

Restaurangen erbjuder mat och dryck av hög kvalitet, där man huvudsakligen använder sig av lokalproducerade råvaror av bästa kvalitet.

Önskar du övernattning, finns här flera originella sovrum med hög standard där varje rum har wc, dusch eller bad. Du kan välja om du vill bo i huvudbyggnaden eller i något av herrgårdens flyglar.

Läs mer om Kilafors Herrgård här. 

 

 

 

 

 

 

En billig lokal i Bollnäs eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Bollnäs här!