festlokal på järvsö - hotell järvsöbaden

Hotell Järvsöbaden

festlokal i ljusdal - hotell järvsöbaden

Festlokal i Ljusdal – Hotell Järvsöbaden

Hotell Järvsöbaden har flera festlokaler att erbjuda dig som söker en festlokal i Ljusdal. På hotellet finns 44 sovrum, konferenslokaler, restaurang och salonger och här kan du få hjälp att anordna din fest vare sig det gäller en mindre eller större tillställning.

Hotell Järvsöbaden är privatägt och har funnits i fyra generationer. Här möts du av en familjär och varm atmosfär och hotellet är beläget mitt i Järvsös storslagna natur.

För dig som planerar bröllop kan hotellet hjälpa till med alla bestyr inför din stora dag som till exempel kontakt med kyrkan, transport, frisör, blommor etc.

Restaurangen är inredd i gammaldags stil och erbjuder traditionell vällagad mat, med tonvikt på svensk husmanskost. Här finns även en generös vinlista och restaurangen erbjuder humana priser.

För kontaktförfrågan besök Hotell Järvsöbaden.

 

 

 

 

En billig lokal i Delsbo eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Delsbo här!