festlokal på Järvsö - hotell järvsöbaden

Festlokal på Järvsö

festlokal på järvsö - hotell järvsöbaden

Festlokal på Järvsö – Hotell Järvsöbaden

Om du är på jakt efter en festlokal på Järvsö, kan vi rekommendera Hotell Järvsöbaden som ligger relativt nära Järvsö. Detta trevliga hotell har 44 sovrum, konferenslokaler, restaurang och salonger och här kan du få hjälp att anordna din fest vare sig det gäller en mindre eller större tillställning.

Hotell Järvsöbaden är privatägt och har funnits i fyra generationer. Här möts du av en familjär och varm atmosfär och hotellet är beläget mitt i Järvsös storslagna natur.

För dig som ska fira ett bröllop kan hotellet hjälpa till med alla bestyr inför din stora dag som till exempel kontakt med kyrkan, transport, frisör, blommor etc.

Restaurangen är charmigt inredd i gammaldags stil och erbjuder traditionell vällagad mat, med tonvikt på svensk husmanskost. Här finns även en generös vinlista och restaurangen erbjuder humana priser.

Kontakta Hotell Järvsöbaden för mer information.

En billig lokal i Järvsö eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Järvsö här!