festlokal i kilafors

Festlokal i Kilafors

Festlokal i Kilafors – Kilafors Herrgård

Om du söker en festlokal i Kilafors, kanske Kilafors Herrgård kan vara ett alternativ?

Den här anrika herrgården är belägen i Hälsingland och är idylliskt placerad intill Bergvikens strand. Miljön är perfekt för dig som ska fira bröllop, eller annan stor högtid. Här har du även möjlighet att anordna konferenser till företaget.

Kilafors Herrgård har anor från 1700-talet och har figurerat i många svenska filmer, bland annat med sin berömda ”filmtrappa”.

Herrgården erbjuder flera festlokaler med olika miljöer. Du kan välja att fira festen i den stora herrgårdssalen, i den historiska källaren med välvda tak, eller verandan som har en hänförande utsikt över parken och sjön. Här finns plats för både mindre och större sällskap.

Köket erbjuder mat och dryck av hög kvalitet, där man huvudsakligen använder sig av lokalproducerade råvaror av bästa kvalitet.

Planerar du övernatta, finns här flera originella sovrum med hög standard där varje rum har wc, dusch eller bad. Du kan välja om du vill bo i huvudbyggnaden eller i något av herrgårdens flyglar.

För kontaktinformation och priser kontakta Kilafors Herrgård. 

 

En billig lokal i Kilafors eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Kilafors här!