Forsbacka bruk

Forsbacka Bruk

forsbacka bruk

Forsbacka Bruk

Om du önskar fira din tillställning i en vacker och unik miljö ska du boka en av lokalerna Forsbacka Bruk har att erbjuda. Bruket är vackert belägen mellan Övre och Nedre Säljets stränder. Här finns även en herrgård från 1700-talet och en vacker och idyllisk engelsk park.

Här kan du välja mellan följande festlokaler;

  • Glödgen – är en vacker gammal slaggstensbyggnad och har en lokal som rymmer upp till 150 personer. Byggnaden ligger vackert belägen precis invid Nedre Säljets strand. Denna lokal kan dock endast hyras under sommartid och har inget kök, men däremot en kyl och frys.
  • Labbis – denna lokal är ett före detta laboratorium och är anpassad för lite mindre sällskap. Lokalen har ett litet kök med spis, kyl, frys och diskmaskin. Lokalen har även en scen ifall man vill arrangera uppträdanden.

Lokalerna kostar 1500kr/per dag att hyra. Kontakta Forsbacka Bruk för mer information.

 

 

festlokal i valbo

Forsbacka Wärdshus

Forsbacka Wärdshus festlokal

 

Forsbacka Wärdshus

För dig som söker en festlokal i Gävleborgs län kan Forsbacka Wärdshus kan vara något att fundera över? Denna charmiga herrgård är privatägd och har anor från 1700-talet. Hotellet är vackert beläget i utkanten av den engelska herrgårdsparken. Här erbjuds både hotellrum och en restaurang och för dig som planerar en fest, klarar hotellet beställningar för upp till 120 sittande personer. Det finns även mindre lokaler för betydligt mindre tillställningar. Värdshuset har fullständiga vin och spriträttigheter och en cateringverksamhet som kan anordna hela middagar eller bufféer för den som önskar. För dig som behöver övernattning finns det 14 hotellrum som alla är utrustade med dusch och toalett.

Läs mer om Forsbacka Wärdshus.

 

 

 

En billig lokal i Kungsgården eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Kungsgården här!