Festlokal Göttorps bygdegård

Festlokal i Göttorps bygdegård NybroGöttorps bygdegård ligger strax utanför natursköna Nybro i Småland, här kan du arrangera fester för upp till 150 personer och det har varit många som festat här genom åren- Allt från bröllopsfester till studentskivor och 50-årskalas har arrangerats i den här vackra festlokalen.


Festlokalen Musikpaviljongen – Hultsfreds hembygdsgård

Festlokal i HultsfredMusikpaviljongen är en vacker byggdegårdsbyggnad som rymmer ett 70-tal personer, huset är från 1828 och här huserade militären innan den gick över i civilt bruk. Festlokalen ligger på Knektagårdsområdet i Hultsfred och du kommer i kontakt med den här!

Festlokaler i hultsfred

Hultsfred har alltid varit något av en centralort på den småländska landsbyggden, här har allt från litererära personer som Emil i Lönneberga till rockfester som Hultsfredsfestivalen huserat. Manb har alltså stor vana sav att arrangera fester här, och den här vackra festlokalen är inte något undantag. Hyr den idag för ditt livs fest!


Västerport – Historisk festlokal mitt i Kalmar

Mitt i centrala Kalmar ligger Västerport, en av ingångarna genom den gamla ringmuren som omgärdar Kalmar och som förr fungerade som försvar mot inkräktare.
I Västerport har man inrett ett antal rum (i en helt unik miljö) som går att hyra för fester och arrangemang, det finns relaxavdelning och café. Själva festlokalen (Högvakten) rymmer 40 personer.

Pris för att hyra festlokalen:
Ett dygn 3000kr
Halvdag (6tim) 900kr

Västerport Festlokal i centrala Kalmar


Slakmöre bygdegård – Festlokal i Kalmar

På slakmöre bygdegård kan man ta emot upp till 70 personer, Slamöre ligger vackert belägen nära havet ett par mil norr om Kalmar.
Hyreskostnaden för fester och sammankomster är 700 kr för icke medlemmar och 500 kr för medlemmar. För möten är hyran 250 kr. Den som hyr lokalen städar själv efter sig.
Slakmöre byggdegård festlokal i Kalmar

En billig lokal i Kalmar Län eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Kalmar Län här!