festlokal i tällberg green hotel

festlokal i Tällberg

festlokal i tällberg green hotelOm Green Hotel

Hos Green Hotel kan du fira allt ifrån födelsedags kalas, konfirmation, dop, bröllop eller annan högtid. Här finns flera festlokaler för både små och stora sällskap. Hotellet ligger på en av de vackraste platserna i Tällberg. Högt beläget med en magnifik utsikt över sjön Siljan. Green Hotel har varit en mötesplats för celebriteter, och större evenemang sedan 1947.  Här kan du äta, dricka och njuta med utsikt från terrasserna, salongerna eller matsalen. Bröllop och fest är självklara arrangemang för hotell och här kan du anordna en fest för upp till 180 gäster. Hotellet kan hjälpa till med dekoration, musikunderhållning eller DJ. Du kan även beställa barnpassing ifall det skulle finnas behov för det. Behöver du övernattning finns här plats för ca 200 gäster. Varje rum har en unik personlighet. Flera av rummen har utsikt över Siljan och en del rum har öppen spis och bubbelbad. Alla rum har egen dusch, toalett och tv.

Gör ett besök i konstmuseet Greenverket, museet inrymmer familjen Börjesons privata konstsamling med verk av bland andra Anders Zorn, Carl Larsson, Picasso, Chagall, Maria Boerendonk Börjeson.

Köksmästare Morten Paulsen komponerar menyer efter säsong med rena råvaror och höga smaker, tillagat med kärlek i varenda munsbit.

Vår köksmästare Morten Paulsen komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur med stänk av Medelhavet och tidens kryddor.

Green Hotel deltar i Mat Runt Siljan som innebär att vi prioriterar råvaror producerade i Siljansbygden. Det gör vi för att främja öppna landskap, kortare transporter, nyetablering och för att öka förståelsen för sambandet mellan miljö och hälsa.
Att du får det bästa på tallriken är därför ingen tillfällighet. Det är ett omsorgsfullt, medvetet val till nytta och glädje för alla.

På sommaren har vi vår utepool, den enda i Tällberg, öppen.
Vill du mysa lite extra rekommenderar vi vårt utomhusbubbelbad ”bubblan”, den bokar du privat i 30 minuter, pris 150 kr per person. Ni sitter skönt om ni inte är fler än 6 personer.

Vi har många sällskap både stora och små som kommer till oss om och om igen. Familj och vänner samlas när det är dags för bröllopsdag, födelsedag eller bara för att träffas och umgås. Här kan alla koppla av och bara vara, vi sköter resten. Här finns flera matsalar med plats för både det stora och lilla sällskapet. Vi har menyer för alla smaklökar och vi skräddarsyr gärna meny och vinpaket efter eget önskemål.

hyra festlokal i Malung Värdshuset Lugnet

Festlokal i Malung

hyra festlokal i malung

Festlokal i Malung – Värdshuset Lugnet

Ska ni fira bröllop, dop, födelsedag eller annan tillställning och söker festlokal i Malung är Värdshuset Lugnet ett utmärkt alternativ. Här kan ni fira er tillställning i en oförglömlig miljö. Den vackra herrgården är ett familjehotell och ligger precis invid Västerdalälven i en storslagen natur. Här presenteras en mysig atmosfär med nyrenoverade lokaler med plats för upp till 80 personer. I restaurangen serveras god mat med råvaror från svenska producenter. Kökschefen hjälper gärna till att ordna en meny till festen om så önskas. Värdshuset Lugnet erbjuder en familjär känsla som gör att du får en trevlig och avkopplande upplevelse på din fest. Behöver du boende finns flera alternativ att välja på. Här erbjuds både hotellrum, lägenhet, stuga eller större semesterstuga med plats för upp till 12 personer. Läs mer på Värdshuset Lugnet.

 

Festlokal i Luleå

Vineyard Event festlokal i Luleå

Vineyard festlokaler i Luleå erbjuder lokaler med sittplatser ända upp till mingel med 500 personer, det är en stor organisatör och de erbjuder allt från catering till fullskaliga fester med DJ´s och ljusshower. De erbjuder felra sorters events, matlagningskurser, yogakurser mm. Vineyard hjälper dig helt enkelt att organisera den perfekta festen i luleå, de har festlokaler för alla tillfällen och storlekar. Vineyard har tagit sitt namn från det faktum att de ligger i en före detta handelsträdgård, en perfekt plats för festlokaler helt enkelt.


Festlokaler i Hagfors

Hagfors är en vacker ort i Värmland som erbjduer ett mycket sotrt och varierat utbud av festlokaler för både stora och små fester. i Hagfors händer alltid ganska mycket så att det gäller att vara ute i god tid för att komma över en bra festlokal för din fest.

Vi försöker alltid vara uppdaterade på det senaste som händer inom lokaler här och om du hittar någon lokal som itne finns med går det bra att ta kontakt med oss så skall vi försöka lösa det så fort som möjligt.Under tiden tycker vi att du kan planera din fest, födelsedagsfest, bröllop eller kanske en förlovningsfest i Hagfors i lugn och ro så att den blir precis så fin som du vill och drömmer om!

Hotell Blå Blom i Gustavsberg. FEstlokal i Sörmland

Hotell Blå Blom i Gustavsberg

Hotell Blå Blo i Gustavsberg har anor ända från 1800-talet, här får du hjälp att annordna festen. 25 minuter från Stockholms innerstad befinner du dig på Värmdö och därmed är du ”granne med skärgården”. Hotellet hjälper till med alla arrangemang runt festen, här kan du annordna bröllopsfester, födelsedagsfester, eller varför inte en sommarfest. Det sjönära läget kommer att göra din fest till en minnesvärd händelse som berör dina gäster.

Blå bloms restaurang har plats för upp till 60 sittande gäster och köksmästaren jobbar tillsammans med sitt kök en minnesvärd måltid. Ni får också hjälp med dryckesval så att allt blir till en perfekt fest.


MALMÖMÄSSANS EVENTVÅNING FÖR FEST & JUBILEUM

Den 1 maj 2015 är det premiär för Malmömässans nybyggda festvåning. Perfekt för dig som vill ha en bra lokal för bröllopsfest, födelsedagar, jubileum eller varför inte en kickoff.

Ni ombesörjer er egen mat & dryck om så önskas. Det finns tillgång till uppvärmningskök, kylar och frysar i lokalen. Om ni
istället vill ha hjälp med maten har vi restaurang med Nobelmeriter i huset. Tågstation ligger ett stenkast från anläggningen där du når Kastrup på 10 min och Malmö centralstaion på 7 min. Möjlighet till övernattning finns inom gångavstånd.

Vad ingår?

– Komplett paket för 80 personer – möblemang, glas, porslin, bestick.
– Disponeras från 13:00-13:00.
– Runda bord eller långbord.
– Tillgång till uppvärmningskök inkl. diskmaskin, kylar, frysar, ismaskin.
– Scen för orkester och uppträdande.
– Belysning och ljudsystem.
– Fritt WIFI.
– Öppnar 1 maj 2015, bokning öppen redan nu.

Pris:
Vardagar: 18 000 kr inkl. moms
Fredagar: 18 000 kr inkl. moms
Lördagar: 25 000 kr inkl. Moms
För mer information om anläggningen eller hur ni går tillväga för att boka skicka ett mail till:
eventvaning@malmomassan.se

festlokal i Sörforsa - Radjos restaurang

Festlokal i Sörforsa

Festlokal i Sörforsa – Restaurang Radjos

För dig som söker en festlokal i Sörforsa kan vi föreslå restaurang Radjos belägen mitt i centrala Hudiksvall. Denna restaurang har funnits sedan september 2003 och är belägen i Åhléns restaurangernas gamla lokaler. Radjos erbjuder en fin festlokal med utsikt över Lillfjärden och är en perfekt plats för många olika tillställningar. Denna lokal rymmer från 40 upp till 100 personer. Hos Restaurang Radios kan du få hjälp med att arrangera både festen och maten. Här har du tillgång till catering med en meny som kan anpassas efter dina önskemål och behov. Dessutom erbjuder restaurangen fullständiga rättigheter.

För mer information om bokning och priser besök Radios hemsida.

 

 

festlokal i söderala - mo bygdegård

Festlokal i Söderala

Festlokal i Söderala – Mo Bygdegård

Är du ute efter en festlokal i Söderala, har du möjlighet att hyra Mo Bygdegård. Den här bygdegården har en festlokal med plats för många gäster. Dessutom finns här en liten scen ifall du önskar arrangera någon form av uppträdande. Mo Bygdegård är belägen mitt i naturen utefter väg 50 mellan Söderhamn och Bollnäs. Byggnaden är en klassisk svensk byggnad av Dalakaraktär. Här finns även en generös uppfart med plats för många fordon.

För kontaktinformation om Mo Bygdegård, besök hemsidan här.

festlokal i ovanåker - furudals bruk

Festlokal i Ovanåker

Festlokal i Ovanåker – Furudals bruk

Om du är ute efter en festlokal i Ovanåker är Furudals Bruk ett utmärkt alternativ. Furudals Bruk har en vacker festlokal med plats för upp till 100 personer. Denna festlokal består av en vacker sal med högt i tak och detaljer som trätiljor i taket. Här finns olika boendealternativ ifall du behöver boka övernattning. Du kan bo i allt från herrgårdsrum och vandrarhem till lägenheter med självhushåll. Furudals Bruk är en 300 år gammal järnbruksby som är belägen med vackra naturomgivningar och som breder ut sig på båda sidor om Ore älv. Om du planerar att fira ett bröllop finns Ore kyrka ca 10 minuters bilväg från gården. Kyrkan ligger jättevackert precis vid Oresjöns strand. Många av arrangemangen när det gäller boende kan du arrangera själv. Maten hjälper gärna Wiggens Catering till med. Denna festlokal i Älvdalen är ett bra alternativ för dig som vill ha en lyckad tillställning i en vacker omgivning.

Läs mer på Furudals Bruks hemsida.