Elektroniska cigaretter i festlokaler

Köp dina elcigg på nätet

I dagens digitala tidsålder har shopping på nätet blivit en integrerad del av vår vardag. Detta gäller även för elcigg, eller elektroniska cigaretter, som har blivit alltmer populära bland rökare. Med ett brett utbud av smaker och modeller tillgängliga online, kan användare enkelt hitta den perfekta enheten som passar deras behov och smak. Att köpa elcigg på nätet är inte bara bekvämt, utan det ger också möjlighet att jämföra priser, läsa recensioner och få tillgång till exklusiva erbjudanden.

Fördelar med att vejpa på festlokaler

När det kommer till festlokaler, oavsett om det är ett bröllop, en födelsedagsfest eller en företagstillställning, är atmosfären av yttersta vikt. Tobaksrök kan lämna en obehaglig lukt, missfärga väggarna och skapa en mindre välkomnande miljö för gästerna. Här kommer elektroniska cigaretter in som en räddare i nöden:

  • Ingen dålig lukt: Till skillnad från traditionella cigaretter, producerar elcigg en ånga som inte lämnar någon bestående lukt. Detta innebär att festlokalen förblir fräsch och inbjudande för alla gäster.
  • Skonsamt för inredningen: Tobaksrök kan missfärga väggar, tak och möbler. Med elcigg undviker man dessa skador, vilket hjälper till att bevara lokalens skick och utseende.
  • Mindre störande: Många gäster kan finna tobaksrök störande eller obehaglig. Elcigg erbjuder ett diskret alternativ som inte stör andra gäster.
  • Ekonomiskt fördelaktigt: Att reparera skador orsakade av tobaksrök kan bli dyrt. Genom att uppmuntra användning av elcigg kan festlokalens ägare spara pengar på lång sikt.

Ecigg har en rad fördelar Elektroniska cigaretter erbjuder en rad fördelar när det gäller festlokaler. Genom att välja att vejpa istället för att röka traditionella cigaretter, kan man skapa en renare, mer välkomnande miljö som alla gäster kommer att uppskatta. Med tanke på de många fördelarna är det klart att elcigg är det smarta valet för dagens festlokaler.


Pepe’s Bodega i Båstad

Pepe´s Bodega är ett klassiskt ställe för riktigt bra party i Båstad. Förutom för att det är känt för bra stämning, speciellt under tennisveckan varje sommar, så brukar namnet ringa bekant även för de som aldrig varit i Båstad. Anledningen till att namnet är bekant för så pass många är att Pepe´s Bodega är namnet på en minsta sagt mytomspunnen bar i filmen Sällskapsresan. Pepe´s Bodega i Båstad är dock lite närmre och lättare att hitta till och det är inte så många som vet att det finns en festvåning att hyra. Festvåningen kan ta emot mellan 30 till 300 sittande gäster och ger en känsla av Medelhavet. Visst, har du köpt en en lägenhet av en mäklare Spanien vet du att det inte är exakt och att det svenska sommarnätterna inte är lika varma. Fast för att vara i Sverige är Pepe’s Bodegas festvåning så nära Medelhavskänslan det går att komma.

DJ-bås och dansgolv på nattklubb


Ersta terrass på Södermalm

Det är dyrt med kvadratmeterpriser då du köper lägenhet i Stockholm och dess kranskommuner, men som tur är går det att låna pengar till bostad. De som bor inne i stan har dock sällan möjlighet att bjuda in till stora fester och sammankomster i hemmet och då är det tur att det finns många fina festlokaler i Stockholm. En av dessa är Ersta terass som ligger på Södermalm och den sticker ut lite extra med den otroligt fina utsikten. Vyn är i 180 grader så du ser hela Stockholm och de kända landmärkena. Det finns fem stycken rum att boka men som mest tar de in sällskap på max 210 sittande gäster. Den mest spektakulära platsen är givetvis den stora terassen som lämpar sig utmärkt för sommarfester. Här kan totalt 150 gäster sitta ner eller 250 stycken mingla runt och ha det trevligt.

Södermalm i Stockholm
Fyllda champagneglas på brickor


Fira jul i fjällen

Julen i Sverige är sedan länge inte snösäker utan vill du vara på den säkra sidan är det till fjällen du ska bege dig. Åre är kanske mest känt och här finns det även chans att boka en festlokal som passar allt från sällskap på 4 personer till 600 stycken. Givetvis medföljer vackra vyer med omgivningar med majestätiska fjäll och Åresjön på köpet. Det finns ett flertal ställen att hyra för festligheter i Åre och du kan kolla upp lokalerna/företagen via deras hemsidor och Bolagsfakta så du vet att de är seriösa aktörer. På Bolagsfakta finns information om allt från sveabank till Kappahl. En av de mest kända festlokalerna i Åre finns på Copperhill Mountain Lodge som är ett hotell. Det finns en relaxavdelning med pooler som även kan hyras inför festen. Lobbyn vid festsalen har 27 meter i takhöjd och det finns en terass med en underbar utsikt över Åre. Copperhill Mountain Lodge passar såklart vid andra tillfällen än vid bara julfirande, under fjällbröllop både på vintern och sommaren passar lokalen perfekt.

Bild från Åretrakten


Källaren Peder Muur

Äntligen har regeringen beslutat att häva restriktionerna och det har blivit dags att slå klackarna i taket igen. Nu finns det all anledning att fira och efter ett år av stiltje kan ni räkna med att det kommer att vara ett hårt tryck på festlokalerna runt om i landet. Folk kommer att hitta på anledningar att fira och det kan vara vardagliga saker att någon lejt hantverkare från Dåderman, dom kan man lita på, eller köpt en ny bil. Sedan finns ju de traditionella högtiderna som Halloween och jul. Sedan ska vi inte tala om all bröllopspar som väntat på att få bjuda in gäster. En mycket spännande lokal som ligger i Stockholm är Källaren Peder Muur. Lokalen ligger i en källare och tar in 130 minglande gäster, 119 om ni vill sitta vid bord och äta. Den här källaren har anor från 1600-talet och kan dekoreras så den passar tillfället. Eftersom det närmar sig Halloween är det såklart en utsökt lokal för det ändamålet. Lokalen är uppdelad i olika rum och ni kan själva ta med mat och dryck.

En vild fest


Medelhavsbröllop i Sverige

Drömmer du om ett bröllop vid Medelhavet men inser att det är svårt att flyga ner alla gäster till utlandet finns det alternativ även i Sverige. Ett av dessa är Fulltofta slott som ligger i närheten av Lund i Skåne. Slottet ordnar magnifika bröllopsarrangemang i dess makalösa omgivningar. Där middagen avnjuts är takhöjden hela fem meter och du får själv framföra dina önskemål om dukningen. Det finns även en stor takterass där du kan dansa under stjärnorna – kan det bli mer romantiskt? Utöver detta finns även en slottsträdgård med syrén och tunnlar skapade av växter. Inför fotograferingen är det många som väljer den stora trappen där garanterat även alla gäster kommer med på bild om så önskas. För tillfället är priset 1100 kronor per person och du kan kika på lånepriser om det behövs fär att få ditt drömbröllop. Själva vigselakten kan ske i slottsträdgården men annars ligger Fulltofta kyrka från 1100-talet alldeles i närheten. Kyrkan är otroligt romantisk med välvda tak som är dekorerade med medeltida målningar. För mer information kontakta Fulltofta slott.

Händer med vigselringar och en brudbukett


Vesterlunds Krog

En annorlunda festlokal som är unik och ligger på Blommenhovsvägen i Nyköping är Vesterlunds krog. Ett otroligt charmigt gammalt hus som har anor från 1730. Du hyr lokalen dygnsvis och det är den ideella föreningen Vesterlunds Vänner som förvaltar krogen. Huset i två våningar har en riktigt spännande historia och förutom att ha varit krog har det även varit en vapensmedja samt lokaler för brännvinstillverkning. Det vita gamla stenhuset med gröna fönsterluckor är perfekt för dig som vill arrangera en temafest. Här passar allt till gangsters med lönnkrog, medeltidsfester eller gustavianska eran. Lokalerna passar såklart för födelsedagsfester och bröllop med då det gamla huset är mycket charmigt. Kanske har du nyss köpt ett eget hus av en fastighetsmäklare Nyköping och är på jakt efter en annorlunda halloween-lokal är detta den för dig. När huset byggdes härjade nämligen tuberkulosen i trakten. Hotellet bredvid var ett sanatorium men alla kunde inte inne botas och de döda förvarades i dagens Vesterlunds Krog. Kan det bli bättre inför halloweenfesten?


Xflow – kalas med fart och fläkt

Det kommer allt fler festlokaler att hyra som har ett tema, särskilt i de stora städerna. Att hyra festlokal var tidigare mest vanligt vid bröllop och 50-årskalas men nu har barnkalasen slagit igenom stort. En av dessa lokaler är Xflow som ligger utanför Jönköping. Det är lokaler för parkour men även en mer traditionell hinderbana och det är perfekt för kalas med barn som har spring i benen. Det går även at anlita en personlig instruktör som visar olika tricks och ger tips hur deltagarna kan bli bättre på parkour. Det går inte att köpa dryck eller förtäring på Xflow så det får ni ta mer er själva. Samma sak gäller för girlanger, partyhattar, ballonger och liknande. För dig som anordnar festen kan det vara bra att ta med fina handdukar eftersom det är som ett träningspass. Det går att skriva att festdeltagarna ska ta med sig egna på inbjudningskortet men det är lätt att glömma. Xflow ligger på Herkulesvägen 56 i Jönköping.

Födelsedagstårta med ljus
Man som utövar parkour


Margareta Festvåning i Örebro

Har du skrivit på papper hos din mäklare i Örebro eller kanske vankas det examen- eller bröllopsfest så du är på jakt efter en bra festlokal finns Margareta Festvåning. Det här är en lokal som ligger väldigt centralt, på Drottninggatan, så alla gäster kan lätt ta sig till och från festen. Lokalen tar upp till 130 personer men självklart följs de rekommenderade corona-råden. De kan även bistå med catering och middag till festen och det finns flera olika menyförslag att välja bland. Allt för att det ska passa just din fest. Dukningen i festsalen är långbord och självklart går det att få lämna önskemål om färgtema och liknade för att festen ska bli som du önskar. Förutom festligheter går det att hyra Margareta Festvåning till konferenser och affärsluncher där antalet överstiger tio personer. Företaget drivs av Johan och Veronica Wilhelmsson. Just namnet Margareta kommer från kronprinsessan Margareta som startade Hushållsskolan.

Ljusstakar på dukat långbord
Festdeltagare som skålar


Alla lokaler är viktiga på festen

Den perfekta lokalen är en lokal med samma anda som festen. Inredning och stil är viktigare än vad man kan tro för att få sina gäster att trivas extra mycket. Och vem vill inte att gästerna ska känna sig som hemma? Ett tips är att boka en lokal med ett pampigt badrum. Bäckaskogs slott med en romantisk och klassisk stil med tidstypiska detaljer är ett bra exempel. Toppenrenoverat och nytt eller äldre rustik stil, här finns alla möjligheter att välja. Gästerna behöver någon gång pudra näsan eller fräscha upp sig efter en tur på dansgolvet. Kanske är det just i badrummet det perfekta ljuset för bilden på Instagram finns.

Pampig och festlig ballong