MALMÖMÄSSANS EVENTVÅNING FÖR FEST & JUBILEUM

Den 1 maj 2015 är det premiär för Malmömässans nybyggda festvåning. Perfekt för dig som vill ha en bra lokal för bröllopsfest, födelsedagar, jubileum eller varför inte en kickoff.

Ni ombesörjer er egen mat & dryck om så önskas. Det finns tillgång till uppvärmningskök, kylar och frysar i lokalen. Om ni
istället vill ha hjälp med maten har vi restaurang med Nobelmeriter i huset. Tågstation ligger ett stenkast från anläggningen där du når Kastrup på 10 min och Malmö centralstaion på 7 min. Möjlighet till övernattning finns inom gångavstånd.

Vad ingår?

– Komplett paket för 80 personer – möblemang, glas, porslin, bestick.
– Disponeras från 13:00-13:00.
– Runda bord eller långbord.
– Tillgång till uppvärmningskök inkl. diskmaskin, kylar, frysar, ismaskin.
– Scen för orkester och uppträdande.
– Belysning och ljudsystem.
– Fritt WIFI.
– Öppnar 1 maj 2015, bokning öppen redan nu.

Pris:
Vardagar: 18 000 kr inkl. moms
Fredagar: 18 000 kr inkl. moms
Lördagar: 25 000 kr inkl. Moms
För mer information om anläggningen eller hur ni går tillväga för att boka skicka ett mail till:
eventvaning@malmomassan.se

hyra festlokal stiftsgården åkersberg höör

Hyr festlokal med vackra omgivningar hos Åkersberg

Om att hyra festlokal hos Stiftsgården Åkersberg

Hos Stiftsgården Åkersberg i Höör kan du hyra festlokal för både mindre och större sällskap. Hotellet har både mindre och större lokaler som rymmer från 12 personer upp till 100 personer. Här kan du även välja på flera olika fina miljöer, allt ifrån källarmiljö, herrgårdsrum eller en större matsal. Här finner du kanske den finaste festlokalen i hela Skåne. Oavsett om du planerar ett bröllop, födelsedagsfest, student eller annan högtidsfest som jul eller nyårsfest, finner du alltid en passande festlokal här. Köket erbjuder både utsökta större supéer samt enklare vickningar inspirerade av vad säsongen och närområdet erbjuder. Har du särskilda önskemål om mat, kan en meny komponeras ihop inklusive dryck efter just dina önskemål.  Hotellet erbjuder även fullständiga rättigheter. Hos Stiftsgården Åkersberg har du chansen att njuta av en vacker miljö och behagligt boende med sköna omgivningar.  Behöver du boende till festen erbjuder hotellet övernattning med frukostbuffé och hembakat bröd. Mer information hittar du på Åkersberg.se

En billig lokal i Skåne län eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Skåne län här!