Kungsvalvet

Planerar du ett roligt evenemang för personalen på din arbetsplats? Då är Kungsvalvet ett bra alternativ. De erbjuder flera roliga aktiviteter såsom 5-kamp, kick-off, quizshow, sommarfest och mycket mer. När det är dags för en personalaktivitet kan det vara roligt att hitta på något utöver de vanliga after work-träffarna. Därför kan det vara bra att ta hjälp av professionella mötes- och aktivitetsfixare som vet precis vad som kan funka för just din grupp.

På Kungsvalvet kan man även boka konferens och därmed kombinera nytta med nöje. I ett konferenspaket ingår förmiddagsfika med kaffe, bröd och juice, varm lunch med sallad, dryck, kaffe och kaka, eftermiddagsfika med kaffe och kaka samt vatten, färsk frukt och godis. Dessutom kan man vid bokning beställa extra fikapauser med kaffe och kaka.

Konferensanläggningen passar utmärkt för grupper på upp till 80 personer och har all den utrustning du kan tänkas behöva. Närheten till city är ett stort plus.

Du hittar Kungsvalvet på Kungsholmen i Stockholm.

kungsvalvet

En billig lokal i Kungsholmen eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Kungsholmen här!