Fina festlokaler i Göteborg

Det finns mycket att tänka på i samband med att du ska hyra en festlokal, oavsett om det är inför ett stort bröllop eller en mindre födelsedagsfest. Du bör givetvis se över din budget. Om du känner att du behöver finansiell rådgivning inför beslutet kan du kontakta söderberg & partners. En av deras nya ekonomer är Joakim Bornold, som tidigare har arbetat på Nordnet. Sedan är det dags att välja stad och plats för lokalen. Om du är på jakt efter en fin festlokal i till exempel Göteborg finns det många att välja mellan. Några förslag inom olika prisklasser är Planet Vega, Dockyard Hotel Reveljen, GTS Festvåning och Auktionsverket Kulturarena. Vissa av dem är redan inredda, medan andra fungerar som ett blankt papper som du själv kan inreda efter egna preferenser. Fundera på hur just du vill ha det innan du bestämmer dig!

Vackert inredd lokal
Ljus lokal inför bröllop


Perfekta platsen för ett sagobröllop

Letar du efter den perfekta platsen att styra upp ett sagobröllop på? Då kan du sluta leta nu för vi har hittat den perfekta platsen åt dig – Tjolöholms Slott.  Detta är verkligen en plats som tagen ur sagornas värld och helt klart värt att ta en titt på. På slottet har man arrangerat ett flertal storslagna bröllop genom tiderna.

Det är inte bara platsen som får det att kännas sagolikt utan på Tjoloholms slott blir du dessutom behandlad som en riktig prinsessa. Du och din partner erbjuds utomordentlig service och ni får dessutom er alldeles egen bröllopskordinator som hjälper er att arrangera bröllopet från början till slut.

Slottet går i 1500-tals stil och har en stor slottsträdgård med vacker utsikt över havet. I området finns även en slottskyrka samt en allmogeby. Bröllopet kan arrangeras i Slottet, Storstugan eller Manegen.

Blev du nyfiken på denna sagolika plats? Kika in på deras hemsida!

Tjolöholms_slott


Villa Belparc

Letar du efter en festvåning i Göteborg? Då kan Villa Belparc vara precis vad du söker. Deras festvåning passar perfekt för finare tillställningar såsom högtidsdagar, bröllop, födelsedagsfester och andra stora firanden.

För en inomhusfest finns plats för upp till 180 gäster och utomhus har de möjlighet att arrangera fester för hela 2000 personer. Detta tillsammans med den vackra omgivningen gör Villa Belparc till den perfekta festplatsen under sommaren.

Villa Belparc ligger vackert beläget i Slottskogens omgivningar och det är enkelt för dig och dina gäster att ta er till festplatsen.

Råda säteri festlokal i Göteborg Mölnlycke

Råda säteri festlokal i Göteborg

Festlokal i 1700-tals-miljö på Råda säteri i Mölnlycke arrangeras vackra bröllop, den fina miljön erbjuder obegränsade möjligheter till vackra, spännande eller annorlunda bräöllop. Här arrangeras på traditionellt bröllop och ekologiskt bröllop och det går bra att annordna vigseln i parken, eller vid stranden, det är ert bröllop och ni bestämmer! Festlokal vid Rådasjön!

En billig lokal i Göteborg eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Göteborg här!