Ästad gård

Letar du efter den perfekta platsen för din konferens, ditt bröllop eller för festen? Då får du inte missa att kolla in Ästad gård! Deras lokaler ligger vackert belägna i en fantastisk omgivning, vilket gör att du enkelt kan kombinera nytta med njutning. Detta är plats där du och dina kollegor kan få stämningsfull arbetsro och de erbjuder utmärkta utrymmen för möten och konferenser. På plats finns även ett avkopplande spa och samt tillgång till utmanande aktiviteter. På gårdens restaurang bjuds det på fantastisk god mat tillagad på färska närproducerade råvaror. Ett stort plus i kanten är att du och ditt sällskap kan välja mellan att bo i rum, stuga eller villa då ni besöker Ästad gård. Oavsett vad ni väljer garanteras ni en femstjärnigt mysfaktor. Det låter väl härligt?

Ästad gård har kan stoltsera med att ha blivit utsett till ”Nordens mest inspirerande mötesmiljö”. Inte illa va? Garanterat värt att prova på!

För att läsa mer om detta lilla paradis, klicka här.

hotell lokal1


Facienda

Letar du efter en hemtrevlig festlokal? Då ska du ta kontakt med Facienda i Strängnäs. Detta är en festlokal som kan användas till allt från föreläsningar och workshops till fest och bröllop. Facienda var en gång i tiden ett verkstadshus men fungerar alltså numera som event- och festlokal. Byggnaden är väldigt vacker och lokalen är väldigt hemtrevlig. Här kommer du och dina gäster garanterat att trivas.

Faciendas festlokal passar perfekt för födelsedagsfester, firmafester och bröllop. Lokalen är dessutom inte särskilt dyr att hyra. Totalt rymmer Facienda 145 gäster, vilket innebär att du kan styra upp en riktigt stor fest i byggnaden. Perfekt för till exempel företag.

img_9207En oerhört vacker och stämningsfull lokal för dig som vill att dina gäster ska trivas!


Bröllopsyra

Äntligen!

Jag var i Stockholm och träffade en god vän igår, hon är nyförlovad, störtkär och har en fantastiskt vacker diamantring som pryder hennes vänstra ringfinger. Jag har så länge längtat efter att gå på bröllop, för bröllopsfester är alltid underbara och roliga! Om ett år är det dags för festen och min vän har redan börjat planera för den stora dagen. Hon och hennes blivande man har bokat lokal i Stockholms skärgård. De har varit ute i god tid för att få tillgång till denna attraktiva festlokal. Nu är det menyer som ska bestämmas, blir det en sommarbuffé eller trerätters? Bruden planerar nämligen att tillsammans med familjen laga maten själv för en personligare touch – även om hon också gillar att spara pengar på catering! Som ni ser finns det mycket inspiration och information att hämta på nätet.

-

En billig lokal i Bröllop eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Bröllop här!