hyra festlokal i rättvik

Jöns Andersgården

Jöns Andersgården hyra festlokal i Rättvik

 

Om Jöns Andersgården

Hos Jöns Andersgården kan du fira din fest i vackra lokaler omgivet av en vacker natur och med en otrolig utsikt över sjön Siljan. Här finns alla möjligheter att fira oavsett om ni är 2 eller 50 personer. Personalen hjälper dig med all planering och komponerar din dag utifrån dina önskemål. Jöns Andersgården har 2 festlokaler att bjuda på;

  • Siljansros ligger tvärs över gården och är hotellets konferens och festlokal. Lokalen passar både för mindre och större sällskap för upp till 60 personer och är smakfullt inredd i ljusa färger, dala målningar i taket och har stora fönster med ett underbart naturligt ljusinsläpp.
  • Spisrummet ligger i restaurangbyggnaden och passar perfekt till mindre sällskap med upp till 12 personer.  Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Siljan och Rättviken med Långbryggan och Rättviks Kyrka.

Restaurangen rymmer upp till 45 sittplatser och här serveras maten från grunden med en förkärlek till Italien där fokus har lagts på det bästa av råvaror. Här erbjuds även catering inklusive alkoholhaltig dryck om så önskas,  till både mindre och större sällskap.

Önskar ni övernattning till er tillställning finns här totalt 28 bäddar i charmiga och unika rum. Hotellet har även en stor vedeldad badtunna för upp till 10 personer beläget på en solterrass med en otrolig utsikt över Siljan och precis i anslutning till en bastu.

Den här vackra gården har anor sedan 1500-talet. Hit har gäster färdats för avkoppling och njutning av fantastisk matlagning sedan en lång tid tillbaka. Personalen bakom Jöns Andersgården är en ung trio barndomsvänner som arbetat inom hotell och restaurangbranschen på olika håll i Skandinavien. Hotellet drivs med stort engagemang och service. Jöns Andersgården håller öppet under sommarhalvåret från maj till och med oktober. Läs mer på hotellets egna hemsida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En billig lokal i Rättvik eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Rättvik här!