festlokal i tällberg green hotel

festlokal i Tällberg

festlokal i tällberg green hotelOm Green Hotel

Hos Green Hotel kan du fira allt ifrån födelsedags kalas, konfirmation, dop, bröllop eller annan högtid. Här finns flera festlokaler för både små och stora sällskap. Hotellet ligger på en av de vackraste platserna i Tällberg. Högt beläget med en magnifik utsikt över sjön Siljan. Green Hotel har varit en mötesplats för celebriteter, och större evenemang sedan 1947.  Här kan du äta, dricka och njuta med utsikt från terrasserna, salongerna eller matsalen. Bröllop och fest är självklara arrangemang för hotell och här kan du anordna en fest för upp till 180 gäster. Hotellet kan hjälpa till med dekoration, musikunderhållning eller DJ. Du kan även beställa barnpassing ifall det skulle finnas behov för det. Behöver du övernattning finns här plats för ca 200 gäster. Varje rum har en unik personlighet. Flera av rummen har utsikt över Siljan och en del rum har öppen spis och bubbelbad. Alla rum har egen dusch, toalett och tv.

Gör ett besök i konstmuseet Greenverket, museet inrymmer familjen Börjesons privata konstsamling med verk av bland andra Anders Zorn, Carl Larsson, Picasso, Chagall, Maria Boerendonk Börjeson.

Köksmästare Morten Paulsen komponerar menyer efter säsong med rena råvaror och höga smaker, tillagat med kärlek i varenda munsbit.

Vår köksmästare Morten Paulsen komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur med stänk av Medelhavet och tidens kryddor.

Green Hotel deltar i Mat Runt Siljan som innebär att vi prioriterar råvaror producerade i Siljansbygden. Det gör vi för att främja öppna landskap, kortare transporter, nyetablering och för att öka förståelsen för sambandet mellan miljö och hälsa.
Att du får det bästa på tallriken är därför ingen tillfällighet. Det är ett omsorgsfullt, medvetet val till nytta och glädje för alla.

På sommaren har vi vår utepool, den enda i Tällberg, öppen.
Vill du mysa lite extra rekommenderar vi vårt utomhusbubbelbad ”bubblan”, den bokar du privat i 30 minuter, pris 150 kr per person. Ni sitter skönt om ni inte är fler än 6 personer.

Vi har många sällskap både stora och små som kommer till oss om och om igen. Familj och vänner samlas när det är dags för bröllopsdag, födelsedag eller bara för att träffas och umgås. Här kan alla koppla av och bara vara, vi sköter resten. Här finns flera matsalar med plats för både det stora och lilla sällskapet. Vi har menyer för alla smaklökar och vi skräddarsyr gärna meny och vinpaket efter eget önskemål.

festlokal i tällberg klockargården

Festlokal i Tällberg

festlokal i tällberg

Festlokal i Tällberg – Klockargården

Om du planerar en fest och letar festlokal i Tällberg, så har Klockargården flera festlokaler att bjuda på. Det här charmiga hotellet ligger mitt i Siljansbygden i Dalarnas vackra natur. Här kan du fira din fest med äkta dalakänsla. Hotellet har följande lokaler att välja på;

  • 6 konferenslokaler
  • Stor konferenslokal med 350 sittplatser
  • Mellanstor konferenslokal med 180 sittplatser
  • Mindre grupprum
  • Matsal med plats för upp till 90 gäster
  • Kultursalongen som är en nöjeslokal med plats för 250 sittplatser vid långbord inklusive en scen.
  • Lobby & bar ca 30 sittplatser
  • Gillestuga 25-50 sittplatser
  • En tältsalong (under vår och sommarsäsongen) med plats för upp till 500 personer inklusive scen.

Om du planerar en bröllopsfest har Klockargården lång erfarenhet av att anordna bröllop. Hotellet kan erbjuda allt från transporter med häst & vagn eller släde, till musik, dans och underhållning. I Tällberg finns en liten församling med en egen präst. Prästen erbjuder vigsel inomhus eller utomhus i Tällberg.

Om ni behöver övernattning har hotellet totalt 42 sovrum, varav 15 rum är minisviter med bubbelbad, 18 rum dubbelrum, 5 familjerum samt 3 enkelrum.

Läs mer om Klockargården här.

 

 

 

 

En billig lokal i Tällberg eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Tällberg här!