Festlokal i Smedjebacken


Hem » Lokaler » Festlokal i Smedjebacken hyra festlokal i smedjebacken - barken konferens

hyra festlokal i smedjebacken - barken konferens

Festlokal i Smedjebacken – Barken Konferens Hotell & Nöje

För dig som letar efter en festlokal i Smedjebacken kan Barken Konferens vara något att fundera på. Här kan du fira allt ifrån bröllop, konfirmation, student, kick-off, eller annan högtidsdag med en storslagen vacker natur inpå knuten. Konferensanläggningen är belägen precis vid Barkens strand i södra Dalarna. Fira med dina vänner i hotellets fina matsal, utomhus på verandan, eller i ett fint dekorerat tält om du hellre vill det. Om du behöver underhållning eller annat event till festen, hjälper hotellet till att ordna detta. Du kan även få hjälp med transport till och från hotellet.

Barken Konferens har även andra faciliteter som;

  • En motordriven bastuflotte som kan ta ditt sällskap ut på en tur på sjön. På flotten finns även en liten bastu och en veranda med badstege så att du och ditt sällskap kan ta ett dopp i vattnet. Båten rymmer 15 personer/tur.
  • En sjösauna på 90 kvm med en rymlig veranda.
  • Hot Tub, ett vedeldat träbadkar ute på en brygga som rymmer 8 personer per sittning.

Behöver ni hjälp att komponera ihop en meny till er fest kan hotellet hjälpa er med detta. Kökspersonalen arbetar med säsongens råvaror och strävar efter att hitta de finaste råvaror till sitt kök.

Kontakta Barken Konferens för mer information.