Företagsfest – Julbord

Nu börjar julborden komma krypandes närmare och närmare. Har du svårt att bestämma dig för vad du och dina kollegor ska hitta på för spännande det här året så kommer här några tips:

Julbord på kryssning
De olika rederierna anordnar kryssningar med julbordstema för både företag och privatpersoner. Exempelvis kan ni åka på en 22-timmarskryssning tillsammans med Birka från ca 320 kronor per person!

Julgala/Julkonsert
Det kommer att anordnas många galor och konserter med jultema när det närmar sig. Julgalan firar sitt femtonde år i år och i Stockholm håller de sin julgala i Globen. Julgalan har ett pris från 495 kronor per person och då ingår ett svenskt, klassiskt julbord, underhållning, galashow och nattshow.

Julbord på hotell/restaurang
Många är ute efter ett vanligt traditionellt julbord och det får man bäst på hotell och restauranger. Exempel på var man kan vända sig är Café Opera, Waxholms Hotell, Engelen, Clarion Hotel Sign och Lida världshus.

Ett annorlunda sätt
Men väldigt roligt är att ta med sig sina kollegor på en skidresa och bjuda på julbord uppe på bergstopparna. Se bara till att alla har packat ner ordentligt med vinter- och skidkläder för den stundande skidresan!

En billig lokal i Jul eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Jul här!