Festvåningar i Stockholm som erbjuder bröllopspaket

Att arrangera bröllop kräver ofta det där lilla extra och det är inte alla festvåningar som erbjuder bröllopspaket. Några favoriter bland festlokalerna som arrangerar bröllopsfester är Rosendals Wärdshus på Djurgården, Restaurang Mynchen på Söder Mälarstrand samt Myntkrogen i Gamla Stan. En annan festlokal som på senare år fått gott rykte som bröllopsfestarrangör är Luma Festvåning i Hammarby Sjöstad. Eller vad sägs om att fira bröllop mellan pampiga fönsterväggar med utsikt mot Kaknästornet såväl som Danviksbron? Lokalerna innefattar också en exklusiv uteplats samt goda möjligheter till olika typer av musikunderhållning. De största lokalerna rymmer 300 personer. Det finns dessutom gott om privata utrymmen för den som vill fixa smink och hårvård på plats. När det gäller maten kan man välja mellan 3-rätters, bufféer eller enklare mingelmat. Drycken förbeställs från festvåningens populära bar Eatery. Förutom bröllopsfester så kan man även hyra Luma Festvåning till mindre fester och event. Lokalen erbjuder också flera konferensrum för den som vill kombinera nytta med nöje.


Två Grabbar & Kök

Många drar sig för att hyra festlokal då det ofta brukar resulterar i en ganska dyr nota. Men alla festlokaler är faktiskt inte så dyra som man kan tro! Två Grabbar & Kök är ett bra exempel på en billigare festlokal. Deras festvåning ligger mitt i stan på Norrmalm, vilket är ett utmärkt läge för dig som tänkt bjuda in gäster från flera olika håll. Bara för att den är billig att hyra ska du inte oroa dig för att alla gäster ska få plats. Lokalen är väldigt rymlig och passar perfekt för 50-450 gäster. Den är dessutom väldigt flexibel och kan anpassas inför flera olika sorters evenemang.

När du bokar festvåningen hos Två Grabbar & Kök får du hjälp med att skräddarsy ditt event. På plats fin en riktigt bra ljudanläggning samt dansgolv så att dina gäster kan dansa loss ända in på småtimmarna. Vill du bjuda på mat under ditt event hjälper köksmästaren Johan Tholsby dig att välja rätt meny. Du kan välja mellan buffé och a la carte. Lokalen har dessutom en superfin utsikt.

banner003


Källaren Peder Muur

Källaren Peder Muur erbjuder dig en fantastisk festlokal med spännande inslag från 1700-talet. Anläggningen har en intressant historia och mycket gott rykte.

Deras festvåning passar perfekt för dig som är ute efter en annorlunda lokal med en härlig blandning av både modernt och historiskt.

I festlokalen finns två barer och en stor matsal som rymmer upp till 87 gäster. I festvåningen ryms upp till 130 gäster.

Källaren Peder Muur kan dessutom erbjuder dessutom hjälp med att ordna allt från konferenser, konstutställningar, julbord, catering, underhållning och dj.

Matsal-bild-16


Nalens festvåning

Nalen erbjuder dig vackra rymliga lokaler som passar alldeles utmärkt både för festen och företagseventet. De har flera lokaler som passar för olika typer av evenemang, vilket gör det enkelt att hitta rätt lokal.

När du hyr en festvåning hos Nalen kan du även räkna med att få mat, dryck och service av högsta klass. Någon catering eller inhyrning av personal utifrån behöver du med andra ord inte fundera på. Hos Nalen erbjuds du allt.

Nalens lokaler bidrar till en trivsam och anrik atmosfär samtidigt som du erbjuds toppmodern teknisk utrustning och fantastiska möjligheter till praktiska lösningar.

Detta är den perfekta platsen för såväl mindre kundevent som större galamiddagar på upp till 600 personer. Att lokalerna ligger centralt är ett stort plus.

storasalen2


Kungsvalvet

Planerar du ett roligt evenemang för personalen på din arbetsplats? Då är Kungsvalvet ett bra alternativ. De erbjuder flera roliga aktiviteter såsom 5-kamp, kick-off, quizshow, sommarfest och mycket mer. När det är dags för en personalaktivitet kan det vara roligt att hitta på något utöver de vanliga after work-träffarna. Därför kan det vara bra att ta hjälp av professionella mötes- och aktivitetsfixare som vet precis vad som kan funka för just din grupp.

På Kungsvalvet kan man även boka konferens och därmed kombinera nytta med nöje. I ett konferenspaket ingår förmiddagsfika med kaffe, bröd och juice, varm lunch med sallad, dryck, kaffe och kaka, eftermiddagsfika med kaffe och kaka samt vatten, färsk frukt och godis. Dessutom kan man vid bokning beställa extra fikapauser med kaffe och kaka.

Konferensanläggningen passar utmärkt för grupper på upp till 80 personer och har all den utrustning du kan tänkas behöva. Närheten till city är ett stort plus.

Du hittar Kungsvalvet på Kungsholmen i Stockholm.

kungsvalvet


Magasin 9

Magasin 9 är en av de främsta festanläggningarna i Stockholm. I deras lokaler finns möjligheten att arrangera allt från fester och events till konserter, utställningar, kongresser och mycket mer. Totalt rymmer deras lokaler upp till 3700 personer, vilket innebär att du kan ordna riktigt stora events hos dem. Magasin 9 känns väldigt trendigt och har en fräsch och stilren touch. Detta är det perfekta stället för dig som vill imponera på dina gäster! Tack vare de stora utrymmena finns möjligheter till många olika praktiska lösningar som passar just ditt event.

magasin9


Skafferiet Festlokal på Östermalm

Skafferiet en fetvåning på Östermalm i Stockholms innerstadSkafferiets festvåning på Östermalm tar emot upp till 130 gäster, här anordnas middagar, bröllop och annorlunda fester. Lokalen har en scen, eftersom det inte finns några grannar i närheten behöver du som hyr festlokalen inte fundera så mycket på ljudnivå. Fastigheten har en helt ny glasfasad med läckert tonat glas.

Cafe operas festlokaler

Cafe Opera festlokaler

På anrika Cafe Opera mitt i Stockholm finns flera allternativ.
Hela lokalen
180 sittande middagsgäster
800 mingelgäster på events

Brass Bar
100 sittande middagsgäster
300 mingelgäster på events

Kontakta Cafe Opera
Café Opera
Karl XII:s torg
111 86 Stockholm
Tel: 08-676 58 07
Mail: info@cafeopera.se

En billig lokal i Stockholms innerstad eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Stockholms innerstad här!