Tips på roliga teman


Hem » Lokaler » Tips på roliga teman

När man styr upp en fest kan det vara kul att hitta på ett roligt tema som gäller både inredning, meny och dress code. Vilken typ av tema man ska välja beror helt och hållet på vad man själv tycker om, hur gästlistan ser ut samt vilken tid på året det är.

Årstidsteman brukar vara riktigt populära och exempel på sådana är till exempel Oktoberfest, Halloweenfest, grill- eller gårdsfest, skärgårdstema, höst- eller vårtema, kräftskiva samt midsommarfest och julfest.

En annan rolig kategori för teman är glam och gala! I denna kategori hittar vi teman som film, casino, James Bond, cocktail och så vidare. Ytterligare ett gäng populära teman till festen är historiska teman som vikingatema, medeltidstema, romartema samt 50- eller 70-talstema. Även filmteman är väldigt populära såsom The Great Gatsby eller Moulin Rouge.

Planerar man ett familjeevent är ett tips att satsa på ett barnvänligt tema såsom tivoli- eller cirkustema, folkparkstema, familjefilmstema eller femkampsaktiviteter.

Förhoppningsvis har dessa tips bidragit till lite nya idéer för dig som planerar att anordna en fest. Tips på hur man får till olika typer av teman kommer i framtiden så det är bara att hålla utkik!


The Great Gatsby-tema.

 

This entry was posted in Fest.