festlokal i Sörforsa - Radjos restaurang

Festlokal i Sörforsa

Festlokal i Sörforsa – Restaurang Radjos

För dig som söker en festlokal i Sörforsa kan vi föreslå restaurang Radjos belägen mitt i centrala Hudiksvall. Denna restaurang har funnits sedan september 2003 och är belägen i Åhléns restaurangernas gamla lokaler. Radjos erbjuder en fin festlokal med utsikt över Lillfjärden och är en perfekt plats för många olika tillställningar. Denna lokal rymmer från 40 upp till 100 personer. Hos Restaurang Radios kan du få hjälp med att arrangera både festen och maten. Här har du tillgång till catering med en meny som kan anpassas efter dina önskemål och behov. Dessutom erbjuder restaurangen fullständiga rättigheter.

För mer information om bokning och priser besök Radios hemsida.

 

 

festlokal i gävle södra station

Södra Station i Gävle

Södra Station i Gävle festlokal

 

Södra Station i Gävle

Går du i tankarna efter en annorlunda festlokal i Gävle? Då behöver du inte tänka vidare. På Södra station i Gävle som ligger beläget på Muréngatan 1, kan du hyra festlokaler för både små till stora fester. Denna pampiga byggnad är en gammal tågstation som uppfördes 1926. Här har du möjlighet att fira din fest i en ovanlig och häftig miljö med en takhöjd på 10 meter. Södra station är centralt belägen, endast 400 meter från centralstationen i Gävle och ca 1 timme till Arlanda flygplats. Det finns 4 festlokaler, både mindre och större. Den största lokalen rymmer upp till 400 sittande gäster.

Mer information om Södra station hittar du här.

 

 

festlokal i arbrå restaurang terrassen

Festlokal i Arbrå

 

Festlokal i Arbrå – Restaurang Terrassen i Långnäs Parken

Planerar ni fest och vill hyra en festlokal i Arbrå, kanske restaurang Terrassen kan vara något för er? Restaurangen drivs av Callmyr Arrangemang AB och är belägen i Långnäsparken en bit utanför Bollnäs, precis vid vattnet och intill en badstrand. Restaurang Terrassen har plats för upp till 200 gäster, fördelade på två avdelningar. Callmyr Arrangemang hjälper till att ordna olika typer av event för företag, organisationer och föreningar, allt ifrån mässor, middagar, underhållning, ljus, ljus och andra aktiviteter. Det spelar ingen roll om arrangemanget är litet eller stort.  Callmyr hjälper till med både mindre och större event. För mindre tillställningar om ca 35 personer, går det att hyra clubrummet, på våningen ovanför Terrassen. Huvudlokalen har plats för ca 150 sittande gäster och parkens största byggnad, stora banan, rymmer upp till 500 personer.

Se mer om Restaurang Terrassen och Callmyr Arrangemang här. 

 

 

 


Van der Nootska Palatset

Letar du efter en festvåning utöver det vanliga? Då är det mycket möjligt att van der Nootska Palatsets unika festvåning är något för dig. Anläggningen har funnits sedan 1600-talet och präglas av vackra stilepoker från de tre senaste århundradena. Deras festvåning passar alldeles perfekt för en lite finare fest eller varför inte ett bröllop!

På anläggningen finns flera fina festsalar och salonger som lämpar sig för middagar, fester och bröllopsfiranden. Totalt finns det plats för 150 personer. Vid bokning av festlokal kan du även beställa mat och dryck till dig och dina gäster.

Att annordna en fest eller ett bröllop på van der Nootska Palatset garanterar dig och dina gäster en oförglömlig kväll. Den vackra och stämningsfulla anläggningen erbjuder en unik upplevelse på många sätt och vis. Det är dessutom väldigt enkelt att ta sig till festanläggningen som ligger belägen på S:t Paulsgatan 21 på Söder i Stockholm.

Untitled


Slagthuset

Letar du efter en stor och rymlig festlokal till ditt kommande event i Malmö? Då kan Slagthuset vara precis vad du är ute efter. Slagthusets unika lokaler passar alldeles utmärkt för allt från fester och kick-offer till produktlanseringar, visningar och andra större evenemang.

I lokalerna finns gott om plats för dina gäster att mingla runt, vilket gör dem optimala för olika typer av visningar och produktlanseringar. Slagthuset har både små och stora lokaler mellan 20 och 900 kvm och de går alla att skräddarsy efter dina önskemål.

För att göra det enkelt för dig själv kan du boka ett så kallat festpaket där allt från mat och dryck till möblemang och uppdukning ingår.


Nalens festvåning

Nalen erbjuder dig vackra rymliga lokaler som passar alldeles utmärkt både för festen och företagseventet. De har flera lokaler som passar för olika typer av evenemang, vilket gör det enkelt att hitta rätt lokal.

När du hyr en festvåning hos Nalen kan du även räkna med att få mat, dryck och service av högsta klass. Någon catering eller inhyrning av personal utifrån behöver du med andra ord inte fundera på. Hos Nalen erbjuds du allt.

Nalens lokaler bidrar till en trivsam och anrik atmosfär samtidigt som du erbjuds toppmodern teknisk utrustning och fantastiska möjligheter till praktiska lösningar.

Detta är den perfekta platsen för såväl mindre kundevent som större galamiddagar på upp till 600 personer. Att lokalerna ligger centralt är ett stort plus.

storasalen2


Skyddsrummet fest & eventlokal

Om ni söker efter en festlokal som har en rå betoning men som samtidigt är toppmodern är Skyddsrumme rätt ställe för er. Skyddsrummet är beläget vid Söder Mälarstrand i ett bryggeri av den äldre modellen.

Stämningen på Skyddsrummet är på topp. Vatten sipprar nedför bergväggarna och utsikten av Stadshuset och Riddarfjärden är slående.

Hos Skyddsrummet kan man hålla alla typer av fester, oavsett om det handlar om födelsedagsfest, bröllopsfest, konferens, modevisningar, releasefester eller andra typer av fester.  Festlokalen är unik och ni kommer garanterat vara med om en upplevelse ni aldrig vart med om förut. Det ryms totalt 600 gäster i lokalen och är ni ett mindre sällskap går det även att skärma av delar av lokalen för en mer intim känsla.

Väljer ni att ha er fest hos Skyddsrummet fest & eventlokal kommer ni att erbjudas hjälp med mat, porslin och personal. Skyddsrummet jobbar nämligen tillsammans med olika samarbetspartners som gör menypaketen möjliga. Ni kan även välja att själva ta hand om mat och dryck till er fest.

skydds


Ljunglöfska Slottet

Ljunglöfska Slottet är den perfekta platsen för dig som letar efter en lokal som ligger vackert beläget. På Ljunglöfska Slottet kan du boka allt från konferenser till romantiska bröllop och stora fester. Det som är så bra med Ljunglöfska är att de dessutom erbjuder logi så att du och dina gäster kan övernatta där om så önskas. Jag rekommenderar detta slott därför att jag själv varit där på konferens och verkligen fastnade för den charm som ligger över denna plats. Det är magiskt på något sätt! Naturnära och en mix av hög klass och avslappnad atmosfär. Perfekt för er som går i bröllopsplaner skulle jag vilja påstå. Platsen är dessutom lätt att hitta till. Med bil tar man sig dit på nolltid. Man kan även ta tunnelbana/buss.

En billig lokal i Uncategorized eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Uncategorized här!