Festlokal – Upphärads bygdegård

Upphärads bygdegård Festlokal i Upphärad Västra Götaland nära TrollhättanUpphärads vackra bygdegård ligger perfekt för en fest. Den ligger avskiljt så att ni inte stör någon även om det kan bli lite högljut ibland. Den vackra landsbyggden ramar in festen på ett mycket smakfullt sätt.
Det finns 3 lokaler i byggnaden:

  • stora salen – med plats för 270 personer
  • lilla salen – med plats för 100 personer
  • Lilla grupprummet – med plats för 80 personer

Adress:
Lindåsgården
46179 Upphärad


Perfekta platsen för ett sagobröllop

Letar du efter den perfekta platsen att styra upp ett sagobröllop på? Då kan du sluta leta nu för vi har hittat den perfekta platsen åt dig – Tjolöholms Slott.  Detta är verkligen en plats som tagen ur sagornas värld och helt klart värt att ta en titt på. På slottet har man arrangerat ett flertal storslagna bröllop genom tiderna.

Det är inte bara platsen som får det att kännas sagolikt utan på Tjoloholms slott blir du dessutom behandlad som en riktig prinsessa. Du och din partner erbjuds utomordentlig service och ni får dessutom er alldeles egen bröllopskordinator som hjälper er att arrangera bröllopet från början till slut.

Slottet går i 1500-tals stil och har en stor slottsträdgård med vacker utsikt över havet. I området finns även en slottskyrka samt en allmogeby. Bröllopet kan arrangeras i Slottet, Storstugan eller Manegen.

Blev du nyfiken på denna sagolika plats? Kika in på deras hemsida!

Tjolöholms_slott


Villa Belparc

Letar du efter en festvåning i Göteborg? Då kan Villa Belparc vara precis vad du söker. Deras festvåning passar perfekt för finare tillställningar såsom högtidsdagar, bröllop, födelsedagsfester och andra stora firanden.

För en inomhusfest finns plats för upp till 180 gäster och utomhus har de möjlighet att arrangera fester för hela 2000 personer. Detta tillsammans med den vackra omgivningen gör Villa Belparc till den perfekta festplatsen under sommaren.

Villa Belparc ligger vackert beläget i Slottskogens omgivningar och det är enkelt för dig och dina gäster att ta er till festplatsen.

Festlokal i Falköping Gudhems Hjärta!

Gudhems Hjärta Festlokal i Falköping

I den här vackra herrgårdsbyggnaden arrangeras fester, bröllop, dop, begravningar och flera andra sorters festligheter. Du hyr bottenvåningen i stora huset för ditt festarrangemang. Lokalen tar upp till 55 personer.

Här i Falköping blir din fest minnesvärd och trevlig, en familjör skön herrgårdskännsla komemr att ge dina gäster en oförglömlig fest, en festvåning som verkligen är värd att minnas.

Råda säteri festlokal i Göteborg Mölnlycke

Råda säteri festlokal i Göteborg

Festlokal i 1700-tals-miljö på Råda säteri i Mölnlycke arrangeras vackra bröllop, den fina miljön erbjuder obegränsade möjligheter till vackra, spännande eller annorlunda bräöllop. Här arrangeras på traditionellt bröllop och ekologiskt bröllop och det går bra att annordna vigseln i parken, eller vid stranden, det är ert bröllop och ni bestämmer! Festlokal vid Rådasjön!

En billig lokal i Västra Götalands län eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Västra Götalands län här!