festlokal i mora moraparken

Moraparken

festlokal i mora moraparken

Moraparken

Moraparken är en del av Grönklittsgruppen och består av både hotell, stugby och camping, beläget mellan Österdalälven och Skepphusviken strax utanför Mora. Här finns 73 hotellrum i markplan, samt fullt utrustade parhus och enskilda stugor. I hotellbyggnaden finns en stor och trevlig frukostmatsal, sällskapsrum samt bastu med relax. Restaurangen ligger i en intilliggande byggnad. Hos Moraparken har du möjlighet att anordna konferenser eller andra företags fester som kick-off. Här finns 9 lokaler i olika storlekar varv den största rymmer upp till 450 personer. Välj mellan olika konferens paket som t ex:

  • Dagkonferens paket
  • Lunch till lunch konferens
  • Zornpaketet

Vill ni fira det lilla extra som en födelsedag eller liknande, hjälper hotellet gärna till med att anordna en extra aktivitet eller bjudning för detta. Behöver ni anordna aktiviteter finns här ett bra utbud som älgsafari, bowling, kanotpaddling och vandring. Mer information hittar du på Moraparken. 

 

 

En billig lokal i Mora eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Allt är möjligt och vi skall försöka lista alla lokaler i Mora här!